Dubbele master Toga aan de Maas

Tijdens je studie Master Dubbele master Toga aan de Maas

MyFuture

De jurist, fiscalist en criminoloog van de 21ste eeuw heeft een T-shaped profiel. Niet alleen wordt diepgaande expertise binnen een vakgebied verwacht (verticale lijn van de T), maar ook generieke vaardigheden en multidisciplinariteit is essentieel (horizontale lijn van de T). Afgestudeerden moeten onder meer effectief kunnen communiceren en tevens resultaatgericht, een teamspeler, gedreven én stressbestendig zijn. Het juiste diploma en werkervaring is (helaas) niet altijd voldoende om jouw droombaan te bemachtigen. Met de evenementen en workshops van MyFuture word je in de meest gevraagde skills getraind en leer je jezelf echt kennen. De inhoud van het MyFuture programma wordt afgestemd met studenten, docenten, (jong) alumni en de beroepspraktijk. Om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt moet je een specialist én een generalist zijn en MyFuture gaat jou daarbij helpen.

Bereid je nu voor op de arbeidsmarkt van morgen. Doe mee met de gratis activiteiten en stel je eigen MyFuture menu samen door te kiezen waar jij behoefte aan hebt. Je kunt losse workshops volgen of je inschrijven voor gehele modules. Volg je een hele module, dan kom je in aanmerking voor het MyFuture certificaat. Op die manier ben jij je medesollicitanten een stapje voor! Investeer slechts een paar uur in jezelf en merk direct het verschil gedurende je studie, je dagelijkse leven en uiteindelijk je stap naar de arbeidsmarkt.

Create your own Future.

Tijdens de studie

Tijdens de Dubbele master Toga aan de Maas volg je masterclasses bij de associates van de master. De masterclasses vinden veelal in-house bij de kantoren plaats en zien vooral op praktische vaardigheden, bijvoorbeeld pleiten, onderhandelen en juridische stukken schrijven. Je zult tijdens deze bijeenkomsten actief aan de slag gaan met het ontwikkelen van deze vaardigheden. Daarnaast krijg je masterclasses op verschillende rechtsgebieden, zodat je een bredere verdieping krijgt in het recht.

Gedurende de master vinden ook diverse (netwerk)bijeenkomsten plaats, waar je op een informele manier kennis kunt maken met de associates van de master en volg je workshops waarin je jezelf leert presenteren in de praktijk. Ten slotte volg je in het tweede jaar van de master verdiepende Toga-vakken, loop je een stage van tien tot twaalf weken bij één van de associates en rond je de master af met het schrijven van een scriptie.