Eva Nass benoemd tot lid van de Commissie vennootschapsrecht

Eva Nass, universitair docent Ondenemingsrecht aan Erasmus School of Law, is per 1 mei 2021 benoemd tot lid van de Commissie vennootschapsrecht. De Commissie vennootschapsrecht is een permanent adviescollege en verbonden aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

De Commissie adviseert de regering en beide Kamers der Staten-Generaal over wetgeving op het terrein van het vennootschapsrecht en het rechtspersonenrecht in het algemeen. De commissieleden worden benoemd voor een periode van vier jaar.

Nass is als universitair docent verbonden aan de sectie Handels- en Ondernemingsrecht en Financieel recht van Erasmus School of Law. Daarnaast werkt zij in Nijmegen als advocaat, gespecialiseerd in het vennootschapsrecht en het jaarrekeningenrecht. Vanaf 2020 doet zij dit vanuit een eigen kantoor; Elexer advocaten. In 2019 is Nass gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift "Groepsregime, jaarrekening en 403-aansprakelijkheid". Zij publiceert regelmatig op de vakgebieden ondernemingsrecht, jaarrekeningenrecht en accountantsaansprakelijkheid.

Universitair Docent

mr.dr.drs Eva Nass

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen