Martijn Schippers is de winnaar van de Stevensprijs 2019

Op vrijdag 24 januari heeft de vakjury tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het Haagse Louwman museum, douanespecialist Martijn Schippers aangewezen als winnaar van de Stevensprijs 2019. Het is voor de vijfde keer dat de Stevensprijs werd uitgereikt.

Voor iemand van 29 jaar, de jongste van de vier genomineerden, heeft Martijn Schippers, volgens de jury, indrukwekkend veel gepubliceerd. De jury wijst hierbij op de bijdragen die zijn verschenen in tijdschriften als EC Tax Review, Global Trade and Customs Journal, Weekblad Fiscaal Recht, Tijdschrift Fiscaal Ondernemingsrecht en ArsAequi.

Zijn publicaties bestaan uit annotaties en doortimmerde artikelen. Veel van zijn publicaties hebben betrekking op het begrip douanewaarde. De douanewaarde is, kortgezegd, de maatstaf van heffing van het invoerrecht. Dat dit allemaal is gepubliceerd terwijl Martijn werkt aan een proefschrift, vindt de jury een prestatie.

Stevensprijs
De Stevensprijs wordt elk jaar uitgereikt door Wolters Kluwer aan een jonge auteur (35 jaar of jonger) die complexe fiscale materie op eenvoudige wijze weet te verwoorden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen