Erasmus School of Law PhD

PhD trajecten binnen Erasmus School of Law
 • Erasmus Graduate School of Law (EGSL)

  Het doctoraat programma wordt gefaciliteerd door Erasmus Graduate School of Law (EGSL). Onze Graduate School werft en selecteert nationale en internationale PhD studenten op basis van kwaliteit, en verstrekt een diepgaand wetenschappelijk doctoraatsprogramma waarbij nauw wordt samengewerkt met huidige onderzoeksgroepen binnen Erasmus School of Law. Verder spoort de Graduate School een internationale onderzoeksomgeving aan. Kritische reflectie, een multidisciplinaire benadering van de verschillende juridische disciplines en de uitwisseling van ideeën en ervaringen van junior en senior onderzoekers spelen tevens een grote rol.

  Naar de website van EGSL

  Logo Erasmus School of Law
 • Europees Doctorate in Law & Economics (EDLE)

  Het Europese Doctorate in Law & Economics (EDLE) is één van de grootste doctoraat programma's in het veld. Het is een gezamenlijk doctoraat programma van vier van de meest vooraanstaande Europese universiteiten: de Universiteiten van Bologna, Haifa, Hamburg en Rotterdam. Het op stipendia gebaseerde programma is gericht op het aanspreken van een nieuwe klas van uitstekende PhD onderzoekers van over de hele wereld. 

  Naar de website van EDLE.

  EDLE
 • Marie Curie European Training Network ​​​​​​

  Erasmus School of Law is deel van het Marie Curie European Training Network on EU Trade and Investment Policy (EUTIP). Het Europese tijdelijke samenwerkingsverband, onder leiding van de Universiteit van Birmingham, combineert de expertise van elf kern begunstigden en 22 partners, en organiseert en traint vijftien beginnende onderzoekers. 

  Naar de website van ITN EUTIP.

  EU Trade and Investment Policy (EUTIP)

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen