Ellis Martens

Er ligt veel aandacht op het ontwikkelen van schrijfvaardigheden, waardoor je kritisch leert kijken naar je eigen werk.

Ellis Martens

Student master Privaatrecht 2018-2019

Mijn naam is Ellis Martens. Ik heb de master Privaatrecht afgerond, maar ik ben momenteel nog in de afrondende fase van de Togamaster. Voordat ik begon aan mijn master heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaald in Tilburg. Daarna ben ik naar Rotterdam gegaan voor mijn master, zodat ik mij kon specialiseren. Ik wilde namelijk een specifieke master doen met de volledige focus op privaatrecht. Mijn interesse voor privaatrecht is ontstaan na het lopen van een stage. Ik heb meerdere rechtsgebieden gezien en de civielrechtelijke onderwerpen spraken mij het meest aan.

Daarnaast bestaat in Rotterdam de mogelijkheid om de master Privaatrecht te combineren met de Togamaster, binnen de dubbele master Toga aan de Maas. Gezien mijn interesse in de advocatuur leek mij dit een geschikte combinatie.

Ik heb de master Privaatrecht als een goede opleiding ervaren. In een korte tijd krijg je veel intensieve vakken. Het is dus wel hard werken, maar daarom juist ook heel leerzaam. Er ligt veel aandacht op het ontwikkelen van schrijfvaardigheden, waardoor je kritisch leert kijken naar je eigen werk. Hierdoor worden de stukken die je schrijft steeds beter.  

Daarnaast is de combinatie met de Togamaster een goede aanvulling. Naast een specifieke opleiding gericht op privaatrecht, doe ik via de Togamaster ook kennis op van andere rechtsgebieden. Dit zorgt ervoor dat je breed georiënteerd bent. Het is daarnaast ook een toevoeging voor je denkproces als je vanuit meerdere rechtsgebieden kan beredeneren .

De master Privaatrecht is de perfecte opleiding voor een student die zich wil ontwikkelen tot sterke civilist met brede basiskennis van het privaatrecht. Bovendien biedt de master ook de mogelijkheid om in aanraking te komen met allerlei specifiekere onderwerpen uit Boek 1 tot en met 10. Er is voor ieder wat wils!

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen