Jaike Silvius

Door het kleinschalige onderwijs krijg je de mogelijkheid om een grondige kennis van het recht op te doen.
Jaike Silvius
Student master Aansprakelijkheid en Verzekering 2015-2016

”Door een stage in de advocatuur werd mijn interesse voor het aansprakelijkheidsrecht gewekt. Na het volgen van verschillende keuzevakken op dit rechtsgebied wist ik zeker dat ik me hier verder in wilde specialiseren. Ik koos daarom voor de master Aansprakelijkheid en Verzekering in Rotterdam. Van deze keuze heb ik geen moment spijt gehad!

De master kent een goede balans tussen theorie en praktijk. Door het kleinschalige onderwijs krijg je de mogelijkheid om een grondige kennis van het recht op te doen. Ook is er veel aandacht voor het verbeteren van vaardigheden, zoals discussiëren, presenteren en schrijven. De persoonlijke begeleiding en het contact met de docenten vind ik daarbij heel waardevol.
Je kunt de kennis en vaardigheden tijdens de kantoorbezoeken, stages en andere activiteiten meteen toepassen. Daarnaast krijg je in de master een goed beeld van de praktijk, leer je veel mensen kennen en kan je je oriënteren op je toekomst. Dit heeft mij enorm geholpen om een goede keuze te maken over wat ik na mijn studie wil gaan doen.

Ik raad de master Aansprakelijkheid en Verzekering aan studenten aan die graag een uitdaging aangaan. Door het intensieve programma is het hard werken, maar dat is het dubbel en dwars waard!”