Beveiliging & veiligheid

Veiligheid bereiken we samen

De afdeling Campus Security van de dienst Real Estate & Facilities is verantwoordelijk voor een veilige campus. Daarnaast kan ook iedere campusgebruiker kan bijdragen aan een veilige leer- en werkomgeving, door ongelukken te voorkomen en gevolgen van een eventueel ongeluk te beperken. Zie je een afwijkende of onveilige situatie? Meld het dan altijd bij Campus Security. 

Noodgevallen

Bij een noodgeval op de campus, bel: +3110 408 1100

Bij een noodgeval buiten de campus, bel: 112 (het internationale noodnummer)

 

Alexander Santos Lima

Wat doet Campus Security?

De afdeling Campus Security van Real Estate & Facilities (Professional Services) zorgt voor de beveiliging en bewaking in en om de gebouwen op alle locaties van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Campus Security opent en sluit op vaste tijden de gebouwen, kantoren, gangen en collegezalen.

Neem contact op met Campus Security

E-mailadres
campus.security@eur.nl
Telefoonnummer
+3110 408 1035
Alexander Santos Lima
Alexander Santos Lima

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bij een brand (of een vermoeden hiervan), een ongeval of een ontruiming komt de bedrijfshulpverleningsorganisatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam  (EUR) in actie. Zij zijn opgeleid om een beginnende brand te blussen, eerste hulp te verlenen en te helpen bij het ontruimen van (een deel van) het gebouw of campusterrein. Het doel is om incidenten en calamiteiten te voorkomen en eventuele vervolgschade te beperken.

Ondanks de aanwezigheid van de BHV-organisatie binnen de EUR, heeft iedere medewerker en student ook een heel belangrijke rol hierin: alarmeren. Bel daarom altijd het EUR alarmnummer +3110 408 1100 zodat er snel mensen ter plaatse kunnen komen die bekend zijn met de omstandigheden in het gebouw en op de campus en de professionele hulpdiensten kunnen ondersteunen.

Heb je een vraag over BHV, of heb je interesse om BHV'er te worden? Neem contact op met bhv@eur.nl.

Nieuws over security

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen