Parkeren op campus Woudestein

Waar kan ik parkeren?

Op campus Woudestein zijn twee parkeergarages, allebei met een doorrijhoogte van 2,10 meter. Op de campus geldt betaald parkeren. De Plaza parkeergarage is 24/7 toegankelijk. De Mandeville parkeergarage sluit op werkdagen om 22.30 uur en is in het weekend en op feestdagen gesloten.

Parkeren mindervaliden

Met een EU-gehandicaptenparkeerkaart kunt u gratis parkeren op de campus. De mindervaliden parkeervakken zijn gesitueerd in de Plaza parkeergarage, de Mandeville parkeergarage en daarnaast op het terrein aan de Collegelaan, Sportlaan en Thomas Morelaan en  zijn zo dicht mogelijk bij de gebouwen. Klik hier om te lezen hoe u gratis kunt parkeren.

Parkeren motorfietsen

Alleen in de Mandeville parkeergarage zijn speciale parkeerplekken voor motoren. Motoren mogen uitsluitend hier gestald worden. Indien een motorfiets buiten de toegewezen plekken geparkeerd wordt, geldt betaald parkeren conform de algemene voorwaarden parkeervoorzieningen

Parkeertarieven en betaalautomaten

Voor studenten en bezoekers gelden de kort-parkeertarieven. Tarieventabel 2022.

De betaalautomaten bevinden zich in de 2 parkeergarages, nabij de uitgangen. Betalen kan met pin of met creditcard. De betaalautomaten zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

Laadstations e-cars

In de Plaza parkeergarage zijn 22 oplaadpunten voor elektrische auto’s, allen op level 2 (inrit niveau). 6 Oplaadstations aan de zijde van de Kralingse Zoom,  6 aan de zijde van de Burgemeester Oudlaan en 4 in het midden. Lees meer.

Parkeerregels en -beleid

Op campus Woudestein gelden naast de algemene verkeersregels ook specifieke algemene voorwaarden parkeervoorzieningen. Campus Security let op naleving hiervan, en kan hierbij de assistentie inroepen van de politie. Bij overtreding van de regels kan een wielklem worden aangebracht kan aanbrengen of kan een voertuig worden weggesleept. Lees meer.

Vragen of suggesties?

E-mailadres
parking@eur.nl
Telefoon
010 408 10 33

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen