Alumni

Bij Erasmus School of Social and Behavioural Sciences zijn we trots op jullie, onze alumni. Sinds de start van ESSB in 1963 zijn we al meer dan 16.000 alumni rijker.

Na het behalen van een bachelor, master of PhD aan ESSB sta je automatisch ingeschreven als alumnus aan onze faculteit, maar ook aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je blijft dus deel uitmaken van onze academische gemeenschap. Onze alumni vormen een fantastisch netwerk, waarvan je kunt profiteren en waaraan je ook zelf kunt bijdragen.

De voordelen van een alumnus zijn 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied of verken nieuwe gebieden met een masterclass of cursus aan onze ESSB Academy voor professionals. Er worden diverse (netwerk)evenementen georganiseerd, onderzoeksmogelijkheden geboden aan organisaties en mentorverbindingen gelegd.

Zet je actief in

Alumni spelen een rol in de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We hebben een alumniboard dat regelmatig feedback geeft. Ook zijn er mogelijkheden voor mentorschap, gastcolleges en betrokkenheid als ambassadeur voor nieuwe studenten. Neem gerust contact op met ons bij ideeën!

Blijf betrokken!


Faculteitsnetwerk

De studievereniging van de ESSB, Cedo Nulli, biedt naast een lidmaatschap voor studenten ook een lidmaatschap voor alumni aan.Opent extern Dit (betaalde) lidmaatschap geeft je toegang tot (netwerk)events georganiseerd door Cedo Nulli.

EUR Netwerken

ESSB alumni zijn automatisch ook alumni van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het alumni netwerk van de EUR bevat meer dan 160.000 oud-studenten voor wie regelmatig evenementen worden georganiseerd. Alle alumni van de Erasmus Universiteit kunnen zich ook aansluiten bij de betaalde en externe Erasmus Alumni Club.

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw e-mailadres? Update je contactgegevens en blijf op de hoogte!

Na het behalen van een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma sta je automatisch bij ons ingeschreven als alumnus, maar we verzoeken je om wel je contactgegevens bij te houden. Wij sturen je regelmatig e-mails waarin je bijvoorbeeld je e-mailadres en je e-mailvoorkeuren eenvoudig kunt aanpassen. Je kunt je gegevens ook updaten door op onderstaand formulier te klikken of door een e-mail te sturen naar alumni@essb.eur.nl. Op deze manier blijf je deel uitmaken van onze academische gemeenschap en alles wat deze te bieden heeft.

Diploma-uitreiking

Wil je meer weten over de diploma-uitreikingen of heb je een vraag hierover? Bekijk dan de informatie over de Graduation Ceremonies.

Neem contact op met onze alumni office

Voel je je geïnspireerd om meer betrokken te zijn? Wil je graag je ideeën of opmerkingen delen? Neem dan contact op met onze Alumni Officer: Ravello Sairras | +31 638950333 | alumni@essb.eur.nl 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen