The Batman

Film special
Datum
woensdag 7 dec 2022, 19:00 - 22:15
Type
Algemeen
Gesproken taal
English
Kamer
Aula, Erasmus Building
Bestel je ticket! Voeg toe aan agenda

Samen met ESN-Rotterdam nodigen we je uit voor onze maandelijkse filmavond op de campus. Deze keer een superheldenfilm: The Batman.

Op woensdag 30 november duiken we in de wetenschap achter de superheld in de duo-lezing van dr. Barry Fitzgerald en dr. Etienne Auge. Vanavond reizen we af naar Gotham City.

Over de film:
Twee jaar lang heeft Bruce Wayne de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen Batman naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman, Oswald Cobblepot/de Penguin, Carmine Falcone en Edward Nashton/de Riddler. Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht...

Regie: Matt Reeves
Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell e.a.
Jaar: 2022
Lengte: 175 minuten
Voertaal: Engels, Engels ondertiteld

THE BATMAN – Main Trailer

Meer informatie

Datum: woensdag 7 december 2022
Tijd: 19.00-22.15 uur (Inloop: 18.30u)
Locatie: Aula, Erasmus Gebouw campus Woudestein
Toegang: € 4,-

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met ESN Rotterdam.

Gerelateerde links
Meer evenementen van Studium Generale

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen