Ligconcert: Canto Ostinato

Datum
maandag 15 mei 2023, 18:30 - 20:15
Type
Voorstelling
Gesproken taal
Engels
Locatie

Erasmus Paviljoen

Koop je tickets! Voeg toe aan agenda

Het bekendste modern-klassieke werk voor toetsinstrumenten uitgevoerd op slechts één vleugel door Jeroen van Veen. Kom luisteren naar de compositie Canto Ostinato, gecomponeerd door Simeon ten Holt. Deze muziek kan levens veranderen, zoals te zien is in de documentairefilm Over Canto.

Jeroen van Veen heeft dit werk al vele malen op cd gezet, maar het komt pas echt tot zijn recht als je het live meemaakt. En al helemaal op deze manier: liggend om de vleugel heen. En mocht je dan een beetje wegdromen of in slaap vallen, dan is dat een keertje geen enkel probleem. Een unieke ervaring die je een keer meegemaakt moet hebben!

Let op! Dit is een ligconcert, dus neem je matrasje, matje of zitzak mee.

Er zijn deze avond twee concerten met elk een ander programma. Let dus goed op voor welk concert je een kaartje koopt. Na aankoop is wijzigen niet meer mogelijk.

19.00u: Canto Ostinato
21.00u: Einaudi, Yiruma & Tiersen

De kaartverkoop start op 15 maart!

Meer informatie

Datum: maandag 15 mei 2022
Tijd: 19.00 – 20.15 uur Inloop: 18.30u
Locatie: Erasmus Paviljoen

Toegang:
EUR- Studenten
: € 6,-
EUR-medewerkers: € 11,-
Overige bezoekers: € 35,-

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met Jeroen van Veen

Jeroen van Veen heeft meer dan honderdzestig cd’s opgenomen in binnen- en buitenland, in onder meer de Abbey Road Studio te Londen. Deze sterpianist heeft niet alleen alle pianowerken van Simeon ten Holt en Einaudi op de plaat gezet, ook nam hij alles op van Philip Glass, Yiruma, Michael Nyman, JacobTV, Yann Tiersen, Friedrich Nietzsche, Preisner en Arvo Pärt.

Gerelateerde content
Ervaar op een unieke manier de prachtige muziek van Einaudi, Yiruma en Tiersen, liggend rond een vleugel bespeeld door Jeroen van Veen.
Gerelateerde links
Meer evenementen van Studium Generale

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen