WORM presenteert: Regenerative Feedback

Datum
vrijdag 24 mei 2019, 14:00 - 22:30
Type
Congres
Get your tickets here! Voeg toe aan agenda
REGENERATIVE FEEDBACK CONFERENCE

Regenerative Feedback is een jaarlijks conferentie op het gebied van muziek, nieuwe media, geluidskunst en filosofie. Het idee achter dit evenement is om experimentele performances en nieuwe media kunstprojecten te tonen, en deze te onderzoeken door middel van workshops, toegankelijke lezingen en gesprekken tussen experts en publiek.

De eerste iteratie van Regenerative Feedback vond plaats bij Issue Project Room, New York City in 2018, met speakers zoals o.a. Reza Negarestani, Alexandra Hedako Mason, Manni Dee, Colin Self, Melle Kromhout en Marielle Pelissero. De eerstvolgende editie vindt plaats op 24, 25 en 26 mei in WORM, Rotterdam om vervolgens in 2020 in Mexico Stad neer te strijken.

Het evenement streeft ernaar interdisciplinaire methodes te onderzoeken om duurzame sociale toekomsten te generen door de lens van muziek en nieuwe media, en hoopt toeschouwers te motiveren in nieuwe emanciperende richtingen: als we beter begrijpen wat het eigenlijk is dat ons naar muziek toe trekt, en hoe het ons naar elkaar maakt luisteren, bestaat er de kans dat deze visie toegepast kan worden in vernieuwende manieren op andere gebieden.

Regenerative Feedback is dus zowel mediaconfentie als intellectuele bijeenkomst, en probeert bruggen te slaan tussen beide, met daarin ruimte voor uitgebreide Q&A sessies om actieve toeschouwerschap te bevorderen.
 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen