Meeloopdagen

Ervaar hoe het is om te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam!

Tijdens een meeloopdag neem jij samen met een groepje andere studiekiezers en onze studenten ('Ambassadors') van de betreffende bacheloropleiding deel aan een (eventueel online) programma. De Ambassadors zullen een presentatie geven en je alles vertellen over de opleiding, de toelating en zijn of haar eigen ervaringen met studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de meeloopdag zullen onze Ambassadors je ook een rondleiding geven over onze campus en kun je ervaren hoe het is om aan de Erasmus Universiteit Rotterdam te studeren door een kijkje te nemen in een hoorcollege of onderdeel te zijn van een werkgroep.

Daarnaast krijg jij de kans om al je vragen aan onze studenten te stellen! 

Meeloopdagen zijn uiterst geschikt als jij benieuwd bent hoe het is te studeren aan een van de bacheloropleidingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens een meeloopdag wordt je altijd begeleid door onze studenten (Ambassadors) die hun eigen ervaringen met jou kunnen delen. Zij vertellen je over hoe het is om hun eigen opleiding te volgen en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam te studeren. 

Voor iedere meeloopdag kan zich een maximum aantal deelnemers aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, staat het aanmeldformulier nog even online zodat je je kunt aanmelden voor de reservelijst. Zodra er een plek voor je vrijkomt, wordt er contact met je opgenomen. Als het formulier niet zichtbaar is, is de reservelijst helaas vol en kun je je alleen nog voor een andere meeloopdag inschrijven.

Weet jij nog niet welke opleiding bij jou past? Meld je dan aan voor onze Bachelor Open Dag via de onderstaande link!

Meeloopdagen kalender

Meeloopdagen worden ongeveer 6 weken van tevoren online geplaatst, houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates. Voor vragen kun je mailen naar eao@eur.nl

Bekijk onze opleidingvideo's

Online show

Virtual Experience

Scroll door onze campus, collegezalen en studentenkamers

Mobile virtual campus tour

Rotterdam: een stad om te ontdekken!

Alles over studeren, wonen en stappen in Rotterdam.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen