Honours Class ESHPM

Honours Class Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg

  De Honours Class beloont studenten die in het eerste jaar van de bachelor Gezondheidswetenschappen, BMG tot de beste 20% van hun jaar te horen en die gemotiveerd zijn om naast de reguliere vakken een verdiepend studieprogramma te volgen.

  Tijdens de Honours Class kies je zelf een zorg-gerelateerd onderwerp, bepaal je welke doelen je wil bereiken en maak je een plan hoe je die doelen kan bereiken. Om je hierop voor te bereiden start het programma met een serie workshops. Je presenteert het resultaat van je werk op het eindsymposium.

  Op die manier biedt de Honours Class je de kans om zelf – maar niet alleen – richting te geven aan je studieprogramma, te ontdekken hoe ver je kan komen en wat je kan bijdragen aan het oplossen van gezondheidszorg-vraagstukken.

  De Honours Class is alleen weggelegd voor de beste studenten van BMG. Zorg dus dat je daarbij zit!

  • Aantal studiepunten: 15 EC
  • Duur: september t/m juni
  • Instructietaal: Nederlands
  • Aantal deelnemers: 12

  Toelatingscriteria

  Studenten die alle vakken van bachelor-1 afgerond hebben en tot de beste 20% van hun jaar behoren worden uitgenodigd om te solliciteren.

  Aan het begin van het tweede studiejaar ontvangen alle studenten die aan de toelatingscriteria voldoen een uitnodiging om te solliciteren. De selectie vindt plaats op basis van een motivatiebrief en het cijfergemiddelde.