Research Master in Philosophy and Economics

Opleiding in het kort

De Research Master in Filosofie en Economie biedt een grondige theoretische basis in vele gebieden binnen de Filosofie en Economie.

Dit is een Engelstalig programma. Klik hier voor de volledige beschrijving.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

Research Master
MA
Vorm
Fulltime
Tijdsduur
2 jaren
Studiepunten (EC)
Begindatum
Aanmelddeadline (EEA)

Waarom deze opleiding?

• De Research Master in Filosofie en Economie is een intensief tweejarig programma.
  • De Research Master in Filosofie en Economie bereidt studenten voor op een PhD positie bij het Erasmus Institute for Philosophy and Economics (EIPE) of een hoogwaardige PhD-programma waar dan ook ter wereld.
  • De Research Master in Filosofie en Economie is een van de beste research masters in Filosofie en behoort tot de top 22 masteropleidingen in Nederland.

Carrièremogelijkheden

De Research Master in Filosofie en Economie bereidt studenten voor op een academische carriere in het gebied van Filosofie en Economie.

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

• @title