Joey Schellingerhout

In de studie Fiscale Economie worden studenten constant uitgedaagd. Deze uitdaging leidt er toe dat studenten het maximale uit zich weten te halen

Joey Schellingerhout

Student Fiscale Economie

Waarom Fiscale Economie?

Mijn motto is om overal uitdaging in te zoeken. Zodoende heb ik drie jaar gelden voor de bachelor Fiscale Economie gekozen. De fiscale wereld is namelijk altijd in beweging en uitdagingen zijn volop aanwezig. Inmiddels heb ik de bacheloropleiding met succes afgerond en ben ik begonnen aan de masteropleiding.

Het curriculum

Tijdens de bachelor-fase wordt voornamelijk het economische fundament gelegd en worden de verschillende belastingen behandeld. Ik zie de master als een kers op de taart, waarbij specifieke onderdelen van de verschillende belastingwetten diepgaand worden behandeld en waarbij van de studenten wordt verwacht dat zij actief participeren in de discussies omtrent deze onderwerpen. Deze interactieve vorm van onderwijs helpt de studenten in hun verdere loopbaan. De kracht van een goede fiscalist is namelijk om mensen zowel schriftelijk als mondeling te kunnen overtuigen van zijn standpunten.

Naast de studie ben ik voor twee dagen in de week werkzaam bij BDO Accountants & Belastingadviseurs. De studie combineren met een baan in het vakgebied is een ideale combinatie om de theorie te leren toepassen in de praktijk.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen