De Port Executive Leadership Circle start februari 2020

Port Executive Leadership Circle gives Leadership skills for port executives and captains of industry
The Port Executive Leadership Circle is open for enrolment.

De Port Executive Leadership Circle start februari 2020. Schrijf je nu in voor dit unieke programma. De Port Executive Leadership Circle geeft havenleiders en ‘captains of industry’ de leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om een belangrijke speler te zijn in de concurrerende wereld van havens wereldwijd.

Een leidinggevende in de hedendaagse haven- of havenlogistieke sector moet over sterke leiderschapscapaciteiten beschikken. Een leider die problemen niet als dilemma's ziet, maar als overwegingen en oplossingen. Met deze gloednieuwe Port Executive Leadership Circle in Rotterdam kunt u als bestuurder van een havenautoriteit, havenbedrijf of als â€˜captain of industry’ deel uitmaken van een voortdurende cyclus van leren en van kennis delen.

Leiderschap in havenindustrieën

Dit unieke en specifieke executive programma is ontwikkeld door de Erasmus Universiteit Rotterdam en de haven van Rotterdam. Het programma verdiept de leiderschapsvaardigheden van havenbestuurders, stakeholders en captain of industries. De Port Executive Leadership Circle biedt een unieke kans in een wereldwijd netwerk van experts en van kennisdeling.

Erasmus UPT-expert Maurice Jansen over dit uitvoerend leiderschapsprogramma: "Het is van essentieel belang voor professionals om te leren innovatieve benaderingen te ontwikkelen in het omgaan met complexe problemen in de havenindustrieën. De Port Executive Leadership Circle biedt diepgaande inzichten, best practices en kennisdeling met collega's."

Vraag de brochure aan

Voor meer informatie over dit unieke en exclusieve leiderschapsprogramma: vraag de brochure aan. Wil je deel uitmaken van dit inspirerende programma? Schrijf je nu in!

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen