Erasmus UPT flagship projects

Onderzoek

Havenmonitor
De havenmonitor bepaalt de economische betekenis van de Nederlandse zeehavens, gemeten in o.a. werkgelegenheid en toegevoegde waarde.
Lees meer
Economische Verkenning
In de Economische Verkenning Rotterdam (EVR) wordt de economie van de Rotterdamse regio in kaart gebracht en wordt vooruit gekeken naar de toekomst.
Lees meer
Oeververbinding Amsterdam
Onderzoek en advies project als onderdeel van de discussie over hoe de verbinding(en) van de noord en zuid oever van het IJ in Amsterdam eruit zouden moeten zien
Lees meer
SMARTDEST
SMARTDEST is een door de EU gefinancierd H2020-onderzoeksproject en heeft tot doel innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor externe effecten veroorzaakt door aan toerisme gerelateerde mobiliteit in steden.
Lees meer
Container in de haven van Antwerpen
Level playing field zeehavens
Onderzoek naar het level playing field voor Noordwest-Europese zeehavens, waarin gekeken wordt naar de competitieve omstandigheden voor zeehavens en de bedrijven daarin.
Download rapport
Opening Mobility Challenge Hoogkwartier
Mobility Challenge Hoogkwartier
Monitoring van een mobiliteitsexperiment deelmobiliteit voor bewoners. Het onderzoek laat zien dat het experiment de houding ten opzichte van de auto niet veranderde en dat sprake is van opstartproblemen bij gebruik van de deelmobiliteit.
Lees meer
Financiele impact laagwater
Erasmus UPT heeft twee studies uitgevoerd over de financiele impact van laagwater; een over de impact in 2018 en een over de impact van toekomstige laagwater periodes
Download rapport
Transport corridors: case Lake Tanganyika
Studie naar maritieme transport corridor ontwikkeling en monitoring rondom Lake Tanganyika, Afrika.
Contact opnemen
SmartPort 'VERSnellen modal shift in verslogistiek'.
Er bleek behoefte aan een onderzoek naar multimodale verbindingen voor versstromen dat zich moet richten op de vraag waarom de vele initiatieven en innovaties nog nooit hebben geleid tot een ‘duurzame’ modal-shift. Dit rapport presenteert de resultaten.
Lees meer

Onderwijs

Leadership in commodity trade and supply networks
Leadership in Commodity Trade and Supply Networks
International executive programme for professionals in the commodity trading industry to strengthen leadership and business skills.
Lees meer
Maritime Studies Abroad Programme - Nanyang Technological University
Een tailor-made 4-maands buitenlands studie aanbod op het gebied van maritieme netwerken voor studenten van Nanyang Technological University (NTU) in Singapore
Lees meer
Schiphol masterclasses
Masterclasses met een maatwerk programma waarin vele facetten van luchtvaart aan bod komen.
Lees meer
Kruising in een stad bezien van boven
Master City Developer
De Master City Developer (MCD) leidt professionals op om een leidende rol te spelen in stedelijke (ontwikkelings)opgaven op gebiedsniveau.
Lees meer

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen