Een nieuw onderzoek voor EPA gaat van start!

Electric car charging
Electric car charging in a parking lot
Michael Fousert on Unsplash

De European Parking Association (EPA) heeft UPT gevraagd om een nieuw onderzoek te starten naar oplaad infrastructuur voor elektrische voertuigen (EVs). Lees hier meer over de achtergrond and de details van het onderzoek.

EVs

In de afgelopen jaren heeft er een dramatische toename plaastgevonden in de verkoop van EVs in Europa. Dit patroon zal zich waarschijnlijk voortzetten in de toekomst. Als gevolg van deze toename groeien ook de problemen die geassocieerd worden met EVs, zoals beschikbaarheid van oplaadstations, winstgevendheid, veiligheid, netwerk prestatie, en meer. Dit oplaad aspect van EVs is ook waar dit onderzoek zich specifiek op richt.

Voornaamste goal

Het voornaamste goal van dit project is om de sterke en zwakke kanten van het Europese oplaad systeem in kaart te brengen. Daarbij wordt ook de potentiële rol van parkeergelegenheid onderzocht. Geïnteresseerde lezers moeten een aantal maanden wachten om de resultaten en de conclusie van dit onderzoek te weten te komen. Dit zal beschikbaar zijn vanaf juni 2022.

Betrokken UPT onderzoekers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen