Nieuwe podcast aflevering over parkeren en data

Michael Fousert on Unsplash

Vandaag gaat het nieuwe seizoen van de podcast BNR Eyeopeners van start. In de eerste aflevering over parkeren en data is een van onze onderzoekers Susan Vermeulen te gast. Lees er hier meer over!

BNR

De BNR Eyeopeners podcast komt wekelijks uit met nieuwe afleveringen. In deze afleveringen bespreken drie gasten nieuwe technologische innovaties die naar verwachting belangrijk zijn voor een groenere en duurzame toekomst. De onderwerpen variëren van slimme energienetwerken tot cybersecurity.

Nina van den Dungen nodigde Susan Vermeulen, Theo Thuis (Q-Park) en Rutger Schuur (ParkBee) uit om te praten over de toekomst van het parkeren in steden. Susan vertelt iets over de recente inzichten die ze heeft opgedaan met het project "Parking atlas" en de "Mobility Challenge Rotterdam".

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van BNR Eyeopeners trapt vandaag af met een gloednieuwe aflevering over parkeren en data. Benieuwd om te luisteren naar onze Susan Vermeulen over dit onderwerp? Luister vanavond om 19.00 uur naar BNR Nieuwsradio of klik op deze link om te luisteren op Spotify.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen