Samenwerken aan maritiem onderwijs in India

Larissa van der Lugt signs the letter of intent for collaboration in maritime education
His Majesty Willem Alexander and queen Maximá oversee the signing of the letter of intent.

Met haar handtekening creëerde Larissa van der Lugt, directeur van Erasmus Centre for Urban Port & Transport Economics (Erasmus UPT), een startpunt voor intercultureel maritiem onderwijs tussen Nederland en India. Deelnemers zijn: STC International en Erasmus Centre for Urban Port & Transport Economics (Erasmus UPT), Indian Maritime University en de Indian Ports Association.

Larissa van der Lugt: "Op het 3e Indo-Nederlandse haven ontwikkelingsforum was havenlogistiek en maritiem onderwijs een van de hoofdthema's. Op het forum in Mumbai presenteerden we onze opvattingen en ambities over het verbinden van kennis van Rotterdam Maritime Capital met de maritieme ecosystemen van India. Het was een eer en voorrecht dat ons kennispartnerschap met onze Indiase partners werd ondertekend onder de ogen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Maximá. In de komende weken zullen we een plan van aanpak voor nauwere samenwerking opstellen. Daarbij zoeken we ook naar bijdragen van de maritieme gemeenschappen aan beide kanten."

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de beoogde samenwerking contact op met Larissa van der Lugt of Maurice Jansen van Erasmus Center for Urban, Port and Transport Economics (Erasmus UPT).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen