Workshop Fiscale Veranderingen 2020

Cursus Business Valuation Workshop Fiscale Veranderingen in 2020

Datum(s)

Dit programma heeft drie startmomenten per jaar, klik hier voor de exacte data.

Kosten

€ 395 - 10% korting voor alumni van Erasmus University en RSM. Click here for more information about the discount.

Het opereren in een hectische economische omgeving met achterhaalde fiscale kennis brengt voor een Register Valuator onevenredig grote risico’s met zich mee, bijvoorbeeld de eigen aansprakelijkheid. Een grondige update met actuele ontwikkelingen wordt u aangeboden in een fiscale workshop georganiseerd door RSM Executive Education in samenwerking met AKD N.V. De Nederlandstalige workshop zal verzorgd worden door mr. drs. Eric Vermeulen (AKD NV en sinds 2002 kerndocent Fiscaal Recht).

Tijdens de workshop is er ruimte voor interactie, intervisie en netwerken met uw vakgenoten. U leert van gastdocenten van het reguliere programma van de opleiding Business Valuation (Bedrijfswaardering) van RSM Executive Education.

15:30 uur      Ontvangst
16:00 uur      Workshop
17:30 uur      Diner
18.30 uur      Workshop vervolg
19.30 uur      Ervaringen over en weer
19.45 uur      Vragen en voorleggen van casussen aan docent

Deelname aan de Business Valuation Workshop Fiscale Veranderingen in 2020 geeft u recht op drie Permanente Educatie punten.

Open Programma's

openprogrammes@rsm.nl
+31 10 408 2440

Wil je weten welke programma het best bij jou past? Neem contact op met onze RSM programma adviseur voor meer informatie over dit programma.

In-company Programma's

customised@rsm.nl
+31 10 408 8061

Al onze programma's kunnen ook 'in-company' worden aangeboden aan een groep deelnemers van uw organisatie. Neem contact op met onze programma adviseurs om de mogelijkheden te ontdekken.

Datum(s)

Dit programma heeft drie startmomenten per jaar, klik hier voor de exacte data.

Kosten

BTW
Exclusief 21% BTW
Tijdsduur