Executive onderwijs

Studeren na(ast) uw werk

Met executive onderwijs aan Erasmus University Rotterdam verdiept u zich naast uw werk in een vakgebied of verrijkt u uw kennis. Post-masters (ook wel full degree programmes or executive programmes) hebben een nominale studieduur van 6 maanden tot 2 jaar. U kunt in plaats van een volledig programma ook kiezen uit ons aanbod van kortere cursussen. Voor al ons executive onderwijs geldt: medecursisten zijn vaak collega’s uit uw eigen vakgebied. Zo bouwt u als bijkomend voordeel een netwerk op van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap.

Hovo Rotterdam

Hovo Rotterdam

Hoger onderwijs voor iedereen vanaf 50 jaar

Bekijk het aanbod
Massive Open Online Courses - student studying - writing

MOOCs

Studeren vanuit huis - volg een MOOC!

Bekijk het aanbod (in Engels)
Cursussen
We hebben een ruim aanbod aan interessante cursussen. Vaak zijn medecursisten collega’s uit uw eigen vakgebied. U bouwt dus een netwerk op van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap.
Bekijk het cursusaanbod
Studeren aan de EUR
Het onderwijs aan de EUR is academisch en pragmatisch tegelijk: overdracht en uitwisseling van hoogwaardige kennis om vraagstukken van vandaag en morgen te leren analyseren en op te lossen.
Meer over onderwijskwaliteit
Hovo
Hovo biedt onderwijs voor ouderen: verdiepende colleges en cursussen voor 50-plussers. Wilt u weer studeren? Kijk dan eens naar het aanbod van Hovo en ga terug de collegebanken in.
Bekijk het aanbod van Hovo
MOOCs
De Erasmus Universiteit Rotterdam investeert in Massive Open Online Courses (MOOCs) over uiteenlopende onderwerpen. Geef uw carriere een boost, volg een van onze MOOCs!
Alle geplande MOOCs