Executive onderwijs

Studeren na(ast) uw werk

Met executive onderwijs aan Erasmus University Rotterdam verdiept u zich naast uw werk in een vakgebied of verrijkt u uw kennis. Post-masters (ook wel full degree programmes of executive programmes) hebben een nominale studieduur van 6 maanden tot 2 jaar. U kunt in plaats van een volledig programma ook kiezen uit ons aanbod van kortere cursussen. Voor al ons executive onderwijs geldt: medecursisten zijn vaak collega’s uit uw eigen vakgebied. Zo bouwt u als bijkomend voordeel een netwerk op van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap.

Hovo Rotterdam:

Academie voor een Leven Lang Leren

Bekijk het aanbod

Communicatie en taal - Van taaltoets tot presentatietraining

Bekijk het aanbod

Een greep uit het aanbod

Cursussen
We hebben een ruim aanbod aan interessante cursussen. Vaak zijn medecursisten collega’s uit uw eigen vakgebied. U bouwt dus een netwerk op van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap.
Studeren aan de EUR
Het onderwijs aan de EUR is academisch en pragmatisch tegelijk: overdracht en uitwisseling van hoogwaardige kennis om vraagstukken van vandaag en morgen te leren analyseren en op te lossen.
Hovo
Hovo biedt onderwijs voor ouderen: verdiepende colleges en cursussen voor 50-plussers. Wilt u weer studeren? Kijk dan eens naar het aanbod van Hovo en ga terug de collegebanken in.
MOOCs
De Erasmus Universiteit Rotterdam investeert in Massive Open Online Courses (MOOCs) over uiteenlopende onderwerpen. Geef uw carriere een boost, volg een van onze MOOCs!