Master Class

Datum(s)

Meer informatie, startdata en aanmelden vindt u op de website van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

De Master Class is een programma over strategie en leiderschap voor eindverantwoordelijke bestuurders van zorginstellingen. Er wordt ruim aandacht besteed aan de ontwikkelingen in de zorg en de eigen keuzes van de bestuurder. De Master Class biedt deelnemers een vrijplaats voor reflectie en dialoog. Een plaats waar deelnemers hun inzicht in actuele ontwikkelingen kunnen verdiepen en hun persoonlijke kompas herijken. Zij investeren daarmee niet alleen in zichzelf, maar ook in de kwaliteit van de zorgorganisatie en de sector als geheel.
 

Doelgroep

We streven naar een evenwichtige verdeling van deelnemers uit de verschillende sectoren van de zorg: ziekenhuizen, GGZ, verslavingszorg, verpleging en verzorging, thuiszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en eerste lijn. Eindverantwoordelijk zijn is een noodzakelijke, maar op zich niet voldoende voorwaarde voor deelname. Bestuurders van kleine zorginstellingen wordt geadviseerd eerst te overleggen met de programmadirecteur over de mogelijkheid van deelname.

 

Programmaopzet

Zes modules (vijf modules van vijf dagdelen en één van acht dagdelen) en een internationale studiereis van een week. Het programma omvat lezingen, debat en dialoog, begeleide intervisie, onderlinge werkbezoeken, persoonlijke presentaties en excursies.

 

Accreditatie

In de Master Class komen de expertisegebieden uit het accreditatietraject van de NVZD aan bod. Er is met name aandacht voor de gebieden Leiderschap, Verbindend samenwerken, Maatschappelijk bijdragen en Continu ontwikkelen.

 

Praktische informatie

Voor meer informatie, startdata en aanmelden, zie de website van het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Contact

Programmacoördinator Zita Schwab

E-mailadres
schwab@eshpm.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 8576

Datum(s)

Meer informatie, startdata en aanmelden vindt u op de website van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

BTW
Niet van toepassing
Tijdsduur
10 maanden
Aangeboden door
Erasmus Centrum voor Zorgbestuur
Discipline
Bedrijfskunde
Type
Executive programma
Voertaal
Nederlands
Bekostiging

private

Inschrijving

Meer informatie, startdata en het aanmeldformulier vindt u op de website van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen