Medische Bibliotheek

Studenten en promovendi van het Erasmus MC kunnen gebruik maken van wetenschappelijke bibliotheken op twee locaties. De Medische Bibliotheek (MB) bevindt zich in het Onderwijscentrum en verzorgt de informatievoorziening van de Erasmus MC-faculteit en de Erasmus MC-ziekenhuizen. Op Woudestein bevindt zich de centrale Universiteitsbibliotheek (UB), die zich richt op de overige faculteiten van de EUR.

De MB functioneert in het hart van het Erasmus MC door de wetenschappelijke informatievoorziening te verzorgen voor studenten, docenten, onderzoekers en zorgverleners. De MB werkt nauw samen met de Universiteitsbibliotheek van de EUR.

De MB is tegenwoordig 100% digitaal, met uitzondering van de verplichte studieboeken. Deze staan in de boekenwand van het Onderwijscentrum en zijn vrij toegankelijk voor raadpleging in het studielandschap. Meer informatie over de producten en diensten van de MB is te vinden op onze website.

Naast deze website hebben we voor medewerkers en studenten met een medewerkersaanstelling van het Erasmus MC ook een intranetsite op Agora.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen