Erasmus MC Alumni Netwerk is live!

De website van het Erasmus MC Alumni Netwerk is live! Via dit Netwerk kunnen alumni hun kennis en netwerk uitbreiden, herinneringen ophalen of zich verdiepen in het huidige Erasmus MC.

Op de website maak je kennis met alumni via interviews. Hoe hebben zij hun studietijd beleefd? Hoe gaat het nu met ze? Ook worden verhalen gedeeld van huidige studenten: hoe ziet hun leven er nu uit?

Spotlight

In de eerste Alumni in de spotlight wordt Willem Geerlings geïnterviewd. Hij behoort tot een van de eerste generaties Rotterdamse geneeskundestudenten. Geerlings startte met de opleiding in 1969, toen hij 19 jaar was. Ziet hij zijn studievrienden nog? Geerlings: ‘Jazeker. Je weet hoe dat gaat met vrienden: er komen mensen bij en er vallen mensen af, maar we komen nog altijd twee keer per jaar samen met de club en onze partners.’

Voor alle alumni

Iedereen die sinds 1966 een opleiding aan het Erasmus MC heeft gevolgd of een bijdrage heeft geleverd aan de opleiding, mag zich aansluiten bij dit Netwerk. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Geneeskunde, de bachelor- en masteropleidingen Nanobiology en Klinische Technologie, de Research Masters, of de medisch specialisten opleidingen. Ook nodigen wij oud-PhD-studenten en emiritus hoogleraren uit om zich aan te sluiten. Iedereen met hart voor het Erasmus MC is welkom bij ons Alumni Netwerk.

‘Het Erasmus MC en Erasmus Universiteit Rotterdam zijn trots op hun alumni, dus we hopen dat iedereen zich welkom voelt in dit netwerk.’
Prof.dr. M.A. (Maarten) Frens, prodecaan Onderwijs Erasmus MC

Nieuwsbrief, sociale media, website: jij kiest!

Alumni worden op de hoogte gehouden via de website, LinkedIn en via een eigen nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een verzameling van de leukste verhalen en in de rubriek ‘Terug naar toen’ plaatsen we een foto van weleer uit onze beeldbank.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het contactformulier.

Samenwerking

Het Erasmus MC Alumni team werkt samen met het Erasmus Alumni Relations team van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het Erasmus MC Alumni Netwerk berekent geen lidmaatschapsgeld en staat los van de Alumni Club.

Beeld: Erasmus MC Erfgoed

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen