Studenten halen geld op met bake sale voor Turkije en Syrië

 

Studenten van International Federation of Medical Students’ Associations Rotterdam (IFMSA-Rotterdam) zamelen geld in voor de slachtoffers in Turkije en Syrië. De bake sale is op dinsdag 14 februari en vrijdag 20 februari van 11.00-16.00 in het Espressogebied in het Onderwijscentrum. 

De opbrengst delen we in tweeën: 50% gaat naar hulporganisatie Ahbap en 50% gaat naar een vertrouwenspersoon in Syrië.’ vertelt Luco Vrijenhoek, Vicevoorzitter Extern van IFMSA-Rotterdam. De inzamelingsactie is bedacht door vrijwilligers van de werkgroep Mensenrechten en Vrede, onderdeel van de stichting. IFMSA-Rotterdam focust zich op het verbeteren van gezondheidsproblemen in de wereld met projecten.  

Als stichting is het vanzelfsprekend om ook nu te helpen. Deze dinsdag en vrijdag verkoopt de stichting koek, gebak en meer van 11.00 tot 16.00 in het Onderwijscentrum. Het is ook mogelijk om tot en met vrijdag 20 februari geld te doneren via de link.  

IFMSA-NL probeert met diverse projecten de wereld elke dag een beetje beter te maken. Zonder winstoogmerk. Tegelijkertijd leren hun vrijwilligers, allen toekomstig professional in of met interesse in de zorg, nuttige vaardigheden om ook de rest van het professionele leven zichzelf en de wereld te helpen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen