Studenten organiseren ChariTea voor hulporganisaties in Turkije en Syrië

Studentenverenigingen MFVR en Avicenna organiseren een ChariTea voor hulporganisaties in Turkije en Syrië in de espressobar van het onderwijscentrum. Vandaag tussen 11:00 en 16:00 uur verkopen zij heerlijke hapjes. De opbrengst gaat naar twee hulporganisaties die werken aan de wederopbouw van de getroffen gebieden in Turkije en Syrië. Deze organisaties zijn Molham Team, dat werkt in het noordwesten van Syrië, en Diyanet in Turkije. 

De aardbeving die deze gebieden heeft getroffen, heeft miljoenen mensen dakloos gemaakt en duizenden levens geëist. Hulporganisaties zijn hard aan het werk om deze mensen te voorzien van onderdak, voedsel, drinkwater en medische zorg. Naast de eerste levensbehoeften hebben deze mensen ook tijd nodig om het verlies te verwerken en om te rouwen.  

Deze charitea biedt iedereen een kans om een steentje bij te dragen aan de wederopbouw van deze getroffen gebieden. De hulporganisaties ondersteunen lokale initiatieven en dragen bij aan de wederopbouw van de getroffen gebieden. 

De aardbeving heeft grote verwoestingen aangericht in Turkije en Syrië, maar heeft ook geleid tot een grote solidariteit en verbondenheid onder de mensen. Verschillende lokale initiatieven en vrijwilligers zijn aan de slag gegaan om de getroffenen te helpen en om hen te voorzien van onderdak, voedsel en medische zorg.  

Kom op 20 maart tussen 11:00 en 16:00 uur naar de espressobar in het onderwijscentrum en steun de hulporganisaties Molham Team en Diyanet. Laat ons samen een bijdrage leveren aan de wederopbouw van deze getroffen gebieden. Samen kunnen we het verschil maken! 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen