Aanmelden

In januari 2024 start de aanmeldingsronde voor het Junior Med School cohort 2024-2025

Medio januari 2024 ontvangen de bij ons bekende schooldecanen en docenten in Nederland een informatiebrief waarin wordt gevraagd om vóór vrijdag 9 februari 2024 maximaal twee leerlingen per school voor te dragen die in aanmerking komen voor deelname aan het programma van de Junior Med School. Deze leerlingen moeten een profiel volgen die toelating geeft tot de studie Geneeskunde. 

De aangemelde leerling ontvangt eind februari 2024 een e-mail met een unieke inlogcode. Hij/zij kan zich daarmee digitaal inschrijven voor de Junior Med School. Hierbij zal ook naar rapportcijfers, een CV en een motivatiebrief gevraagd worden. Op grond van de aanmeldingen selecteert het Erasmus MC ongeveer 50 leerlingen voor een gesprek dat zal worden gehouden medio april 2024. Daarna volgt de definitieve selectie. Deze selectie is streng: het gaat hier om de meest talentvolle leerlingen!

Er zijn geen kosten verbonden aan de Junior Med School. De reiskosten naar het Erasmus MC op de 40 onderwijsdagen zijn voor eigen rekening.

Let op: De aanmeldingen voor het Junior Med School zijn gesloten.

Interesse?
Heb jij interesse in het Junior Med School? Vraag jouw schooldecaan of biologiedocent om contact op te nemen met ons via juniormedschool@erasmusmc.nl! Aanmelden is namelijk alleen mogelijk via de schooldecaan of biologiedocent.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen