Inschrijven

Fiscaal Recht

Tof dat je interesse hebt in de bacheloropleiding Fiscaal Recht! Je kan je aanmelden van 1 oktober tot 1 mei.
Wil je tijdig alle informatie ontvangen, meld je dan alvast aan via Studielink!

Maak je geen zorgen, een aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Zolang je nog niet bent ingeschreven zit je nergens aan vast.

Dat is afhankelijk van jouw situatie. Selecteer hieronder één van de twee opties.

Je gaat het wettelijk collegegeld betalen. Kijk onder Feiten & Cijfers hoeveel dit is.
Nog beter: mocht dit je eerste studie in het hoger onderwijs zijn, dan wordt het collegegeld in het eerst jaar gehalveerd.

Je gaat het verhoogde instellingstarief betalen. Dit is bepaald in artikel 7.46 van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Kijk onder Feiten & Cijfers hoeveel dit is. Bij een aanvullende masteropleiding ga je weer wettelijk collegegeld betalen, omdat je nog niet over een mastertitel beschikt.

De studiekeuzecheck is een vragenlijst die je helpt om te kijken of je een studie hebt gekozen die aansluit bij jouw interesses, capaciteiten en verwachtingen. Nadat je je hebt aangemeld voor de opleiding Fiscaal Recht ontvang je per e-mail de vragenlijst. Het is verplicht om deze vragenlijst in te vullen, doe je dit niet dan kun je niet starten met de opleiding. Na het invullen hiervan ontvang je (niet-bindende) feedback t.a.v. jouw studiekeuze.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen