Toelating

Fiscaal Recht

Tof dat je interesse hebt in de opleiding Fiscaal Recht! Als je één van de onderstaande toelating gevende vooropleidingen behaald voor aanvang van de opleiding, kan je zonder aanvullende voorwaarden starten.

Dan ben je zonder aanvullende eisen toelaatbaar, ongeacht het gevolgde profiel.

Dan ben je zonder aanvullende eisen toelaatbaar. Je kunt met elke hbo-propedeuse instromen, ongeacht de opleiding. Wel adviseren we de hbo-opleiding Rechten, aangezien de stap vanuit het hbo naar de universiteit kleiner wordt door de inhoudelijke overlap.

Ook met een buitenlands diploma ben je toelaatbaar tot de opleiding, mits dit diploma qua niveau overeenkomt met een vwo-diploma of een hbo-propedeuse. Of dit zo is, wordt door ons Admissions Office bepaald. Stuur hen dan ook vrijblijvend een mailtje, dan weet je zeker dat je straks kan starten met de opleiding.

Ben je bij aanvang van de opleiding 21 jaar of ouder en beschik je dan niet over één van de bovenstaande vooropleidingen? Niet getreurd, je kan de toelating afdwingen door deelname aan een toelatingsexamen (het colloquium doctum) om aan te tonen dat je geschikt bent voor het volgen van de opleiding.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen