Internationalisering van het EU-recht en de betrekkingen tussen de EU en China

Foto van EUPLANT conference

Op 10 en 11 juni 2019 namen Dr. Cheng Bian, wetenschappelijk onderzoeker, en mevr. Hongwei Dang, promovendus, deel aan de internationale conferentie aan de Queen Mary University in Londen.

Dr. Cheng Bian gaf een presentatie over de EU-verordening voor het screenen van buitenlandse directe investeringen en het framework van deze verordening. Daarnaast ging hij dieper in op de beweegredenen en de implicaties daarvan voor Chinese investeerders. Mevrouw Hongwei Dang heeft de kwestie van de bepalingen inzake duurzame ontwikkeling in internationale investeringsovereenkomsten behandeld.

De conferentie was een onderdeel van academische activiteiten georganiseerd in het kader van het EUPLANT-project, gefinancierd door het Erasmus+ Jean Monnet-netwerk van de Europese Commissie. De conferentie had betrekking op meerdere panels die betrekking hadden op een breed scala aan onderwerpen, waaronder de betrekkingen tussen de EU en China, de uitgebreide overeenkomst EU-China over investeringen, ondernemingsrecht, strafrecht, mededingingsrecht, het 'Belt and Road Initiative' en innovatie en internetgovernance..

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen