Rechtspyscholoog Sophie van der Zee te gast in NPO programma Atlas

Sophie van der Zee

Op 7 april was Dr. Sophie van der Zee, rechtspyscholoog en universitair docent Gedragseconomie aan de Erasmus Universiteit, te gast in het NPO programma Atlas, naar aanleiding van de uitspraken van Mark Rutte over de inhoud van de formatiegesprekken.

Van der Zee heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar leugendetectie en legt uit hoe herinneringen werken en hoe leugens te detecteren zijn. Maar of Mark Rutte heeft gelogen? Kijk de hele aflevering terug via de website van de NTR.

Over Atlas

Wetenschap achter het nieuws, nieuws uit de wetenschap. Dat is in het kort Atlas. Atlas beziet de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief, met gesprekken in de studio en reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen.

 

Gerelateerde content
De Klokhuis Wetenschapsprijs wordt uitgereikt op zondag 15 november 2020. Uit 61 inzendingen, afkomstig van universiteiten, hogescholen en umc’s in Nederland,…
Sophie van der Zee
Elk jaar selecteert de redactie van vrouwentijdschrift VIVA vierhonderd vrouwen vanwege hun bijzondere prestaties, waaronder dit jaar ook docent Sophie van der…
Foto van de VIVA 400 Award
Als 'Paul' een Nigeriaanse bende blijkt te zijn: datingfraude komt steeds vaker voor.
Foto van datingfraude

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen