ESSB Academy

Onze aanpak
Campus Woudestein

Onze complexe dagelijkse werkelijkheid en uitdagingen hebben meer nodig dan een eenvoudige en directe oplossing. Onze problemen laten zich niet makkelijk daartoe reduceren. Het is essentieel dat we eerst de complexe realiteit begrijpen. Vanuit het begrip bieden we handelingsperspectieven die richting geven aan de oplossingen van jouw probleem.

Praktische wetenschappers

Wie zijn hiervoor beter geschikt dan onze wetenschappers die naast hun onderzoek ook met één been in de praktijk staan? Op deze manier zijn onze wetenschappers in staat om de vertaalslag te maken van de belangrijkste en nieuwste onderzoeken naar jouw werksituatie. Op deze manier kunnen wij hoge kwaliteit cursussen aanbieden.

Toepasbaarheid in jouw beroepspraktijk

Met ons aanbod willen we je niet alleen met kennis opleiden. In onze programma's zorgen we ervoor dat wat je leert direct toepasbaar is voor je werk en ook wordt toegepast in je werk. Het gaat uiteindelijk om de daadwerkelijke impact die je kan maken met ons aanbod en daar ondersteunen we je in bij onze programma's. Dit doe je niet alleen na de cursus, want je ziet tijdens  de cursus al resultaat in je werkpraktijk. Om dit resultaat te behalen werken we met casussen die jij meebrengt vanuit je werk en bouw je een werkportfolio op voor jouw casus.

Professionals blijven zich ontwikkelen

We zien ook de de noodzaak voor continue scholing na het afstuderen. Kennis is steeds eerder outdated en moet steeds sneller worden geupdatet. We zien dat er steeds meer van de professional wordt verlangd dat hij zichzelf blijft ontwikkelen en daarmee zich classificeert als een 'life long learner'. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je duurzaam te blijven ontwikkelen. Daarmee ben je niet alleen in staat om je huidige uitdagingen het hoofd te bieden, maar ook aantrekkelijk te blijven voor de toekomst.

Betekenisvol werk

Het aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt is minstens zo belangrijk als de groeiende wens naar betekenisvol werk. De thema's waar onze expertise ligt zijn bij uitstek voorbeelden van zingevend werk en de maatschappelijke bijdrage. Zo zien wij ook ons werk: niet als werk, maar als bijdrage aan het geheel. Deze maatschappelijke bijdrage is kern in onze programma's.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen