Citizen Europe | Docu en discussie
Generatie Erasmus – Heeft het Erasmus Programma jouw leven veranderd?

Citizen Europe | Docu en Discussie

Begindatum

maandag 18 nov 2019, 19:30

Einddatum

maandag 18 nov 2019, 21:30

Tijdens De Week van de Internationale Student vertonen we de documentaire Citizen Europe over studenten die deelnamen aan het Erasmus Programma. Met na afloop een discussie over de voor- en nadelen van een internationale ervaring. Heeft dat jouw leven voorgoed veranderd?

Over Citizen Europe
De documentaire Citizen Europe gaat over het leven van vijf deelnemers aan het Erasmus Programma tijdens hen werk, studie of vrijwilligerswerk in Europa. Zij moeten hun angsten overwinnen en zich aanpassen aan een andere cultuur en mentaliteit.

De ervaring van deze jonge mensen wordt afgewisseld met de herinneringen van de eerste Europeanen die deelnamen aan het Erasmus Programma in 1987. Ze vertellen over hoe hun Europese uitwisseling heeft geleid tot wie ze zijn geworden.

Nagesprek met publiek: Heeft een internationale ervaring jouw leven veranderd?
Na de documentaire volgt een discussie met het publiek over de voor- en nadelen van een internationale ervaring tijdens je studie. Heeft dat jouw leven veranderd?

Trailer Citizen Europe

Meer informatie

Datum: maandag 18 november 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Erasmus Paviljoen
Voertaal: Engels

 

Ticket informatie
Toegang: Gratis, reserveren wordt aanbevolen.

 

Georganiseerd door Studium Generale, International Office en ESN in het kader van de week van de Internationale student (18-22 november 2019).