Contrast - EDS Dans showcase

In dans vinden we eenheid op plekken van ongelijkheid
Datum
vrijdag 20 mei 2022, 19:30 - 21:30
Type
Algemeen
Gesproken taal
English
Locatie

Erasmus Paviljoen

Bestel je ticket! Voeg toe aan agenda

Erasmus Dance Society presenteert CONTRAST - In dans vinden we eenheid op plekken van ongelijkheid. Een wervelende showcase avond met choreografieën en dansers van de showteams Contemporary Dance, High Heels, Hip Hop en meer!

Na de showcase van vorig jaar, getiteld Connection, bouwt het thema van de showcase van dit jaar voort op de diversiteit die ons allemaal met elkaar verbindt. Met dit in het achterhoofd presenteren we het thema van de showcase van dit jaar: Contrast. Deze voorstelling verenigt de interpretatie van conflicten in de huidige wereld en erkent tegelijkertijd de schoonheid die ontstaat in turbulente tijden. EDS wil deze voorstelling gebruiken om individualiteit en diversiteit te vieren, omdat we geloven dat verschillen onze enige overeenkomst zijn. Door dans vinden we eenheid in verschillen. 

De voorstelling bestaat uit choreografieën van Arisa Andreani Inagaki, Aya Batista, en Dyon Asmoro met de hulp van de dansers in de showteams. Elke dans beeldt verschillende contrasten uit die we in ons dagelijks leven ervaren. Waarbij Contemporary zich richt op het contrast tussen euforie en melancholie, High Heels op dominantie en onderwerping, en Hip Hop op het contrast tussen representatie en verkeerde representatie. We hopen dat je deze contrasten kunt opmerken en de eventuele weerspiegeling in je eigen leven opmerkt. 

Tijdens het maken van deze showcase leerden onszelf kennen als artiesten, dansers, en bovenal als mensen. Tijdens deze reis van zelfontdekking vonden we ook schoonheid en individualiteit in de mensen met wie we werkten. Door het vieren van individualiteit, diversiteit, verschillen, en één liefde voor dans, presenteren wij onze tweede jaarlijkse showcase: Contrast.

Meer informatie

Datum: Vrijdag 20 mei 2022
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Theater Erasmus Paviljoen

Toegang: 
Studenten: 7,50
Overigen: 10,00
EDS leden: 5,00
EDS alumni: 4,00

Georganiseerd door: Erasmus Dance Society 32nd Board (Tessa Meulens, Daemon Ferlucci, Emilia Rissanen, Binderiya Ganbadraa & Nina van Lonkhuijzen) 
Directors & Choreographers: Arisa Andreani Inagaki, Aya Batista & Dyon Asmoro

Gerelateerde links
Meer evenementen

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen