De Generatie Delta Conferentie

Verenigen, ontsteken, verkennen: Samen bouwen aan een veerkrachtige toekomst tijdens de Generation Delta conferentie.
Illustratie van twee hoofden aan elkaar.
Datum
donderdag 30 nov 2023, 12:00 - 18:00
Type
Congres
Ticket informatie

Bezoek onze conferentie webpage voor meer informatie en registreer hier om je plek tussen thought leaders, change-makers, en visionairs veilig te stellen.

Registreer hier Voeg toe aan agenda
Illustratie van hoge gebouwen in blauwe en groene kleuren.

Een stijgende zeespiegel, een groeiende welvaartskloof en de noodzaak van energietransitie - uitdagingen die te groot zijn voor één generatie alleen. Wat als verschillende generaties, in plaats van simpelweg het stokje door te geven, juist nu hun unieke krachten bundelen? Bij Resilient Delta geloven we in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines en generaties om duurzame verandering tot stand te brengen. Tijdens de Generation Delta conferentie voegen we de kennis van doorgewinterde experts met de frisse perspectieven van de volgende generatie changemakers. Samen werken we aan het vormgeven van een gezamenlijk erfgoed van veerkracht.

Tijdens de conferentie leiden bestsellerauteur Ruud Veltenaar en klimaatactiviste Aniek Moonen je door het programma. Hun missie? Om ervoor te zorgen dat je nieuwe gezichtspunten ontdekt en inzichten opdoet die aansluiten bij jouw unieke persoonlijke en professionele reis.

De middagworkshops zijn ontworpen om verschillende generaties samen te brengen, waarbij elke deelnemer unieke perspectieven, expertise en achtergronden inbrengt. Of je nu al jaren deel uitmaakt van de Resilient Delta-gemeenschap of geïntrigeerd bent door onze nieuwe gezamenlijke aanpak, er is een workshop speciaal voor jou!

Ontdek ons uitgebreide netwerk van academici, ambtenaren, internationale bedrijven en externe partners tijdens de openingslunch en sociale mixer - dit kan jouw kans zijn om iemand te ontmoeten met wie je kunt samenwerken en die de impact van jouw inspanningen kan vergroten. Tussen de serieuze discussies door kun je lachen met Club Haug Comedian Alina Sharipova. We sluiten de dag af met een muzikaal optreden van de Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose.

 

Het programma

TijdInhoud
12.00 - 13.00Netwerk Lunch - Ontmoet mensen in de Resilient Delta Community die dezelfde passie voor positieve verandering delen.
13.00 - 14.00Openingsconferentie door klimaatactiviste Aniek Moonen en bestsellerauteur Ruud Veltenaar
14:15 - 16:00Workshops "Samen vormgeven aan een veerkrachtige toekomst".
16.00 - 16.45Paneldiscussie "Rotterdam van de toekomst”
16.45 - 17.15Feestelijke afsluiting
17.15 - 18.00Social mixer, interactieve innovatiemarkt en optreden Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose

Bezoek de website van de conferentie voor het volledige programma.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alles wat met Resilient Delta, volg ons op LinkedIn en Twitter.

Gerelateerde links
Convergentie EUR, Erasmus MC, TU Delft

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen