De Grote Verkiezingsshow met De Kiesmannen

De Grote Verkiezingsshow met De Kiesmannen

Begindatum

donderdag 25 feb 2021, 20:00

Einddatum

donderdag 25 feb 2021, 21:45

Tijdens deze online Verkiezingsshow vol satire, inhoudelijke analyse, muziek en interactie, loodsen de Kiesmannen jou door het Haagse moeras. Zodat jij na de show precies weet wat jij moet gaan stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. 

2020 was een onstuimig jaar: de wereld werd overvallen door een ongekende pandemie, geteisterd door een economische crisis en in de ban van de wereldwijde protestbeweging #BlackLivesMatter. Op 17 maart 2021 mogen we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen om een keuze te maken voor de toekomst van ons land. Maar zien we de bomen door het bos nog wel?! 

Wat is er gebeurd de afgelopen vier jaar? Wat vinden de verschillende partijen op het gebied van coronabeleid, economie, zorg, huisvesting en klimaat? En krijgen we dit keer eindelijk een vrouwelijke premier? 

In de laatste weken voor de Tweede Kamerverkiezingen toeren de Kiesmannen virtueel door het land hun interactieve, online Verkiezingsshow! 

De Kiesmannen zijn drie politiek theatermakers (Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern) die aan de wieg stonden van verschillende politieke shows, campagnes en podcasts. Ze stonden eerder in o.a. een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen, Stadsgehoorzaal Leiden, en in verschillende theaters in Europa. 

Deze avond wordt georganiseerd door Arminius, stichting LOKAAL en Studium Generale. Als EUR-student/medewerker kun je gratis kijken met de code: EurStudie010

sg_dekiesmannen

Meer informatie

Datum: 25 februari 2021
Tijd: 20:00 -21:45 uur
Locatie (platform/website): Online
(Phd-)Studenten en medewerkers van de EUR gratis met code: EurStudie010