Erasmus Centre for Entrepreneurship 2e Lustrum: De toekomst van ondernemerschap

Rotterdam Skyline Erasmus bridge
Datum
dinsdag 10 okt 2023, 13:30 - 20:30
Type
Algemeen
Locatie

Rotterdam Science Tower

Voeg toe aan agenda
ECE 10 jaar jubileum bijeenkomst
Alexander Santos Lima

Erasmus Centre for Entrepreneurship viert zijn tweede Lustrum omdat ze op 10 oktober 2023 tien jaar worden! Als onderdeel van de EUR-gemeenschap nodigen ze studenten, medewerkers, partners en thought leaders uit om samen met hen voor deze speciale gelegenheid vooruit te kijken naar de toekomst van ondernemerschap.

Om alle aanwezigen in de stemming te brengen, lanceren ze een gedrukte publicatie die hun prestaties en ambities voor het volgende Lustrum in 2033 belicht. De publicatie bevat inzichten van het team en het ecosysteem rondom centrale thema's van de toekomst van ondernemerschap die zich uitstrekken van de EUR, nationaal en internationaal. 
 
Details van het programma worden nog bekendgemaakt. Deelname is alleen op uitnodiging.

Meer informatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship, opgericht als valorisatie- en expertisecentrum in 2013, is wereldwijd toonaangevend in het stimuleren van ondernemerschap en innovatie door middel van excellent onderzoek en onderwijs. Hun missie is om academische inzichten naar de praktijk te brengen om change agents en hun teams te versterken. Ze bieden ondernemerscompetenties, praktische hulpmiddelen en technieken om hen te ondersteunen bij het starten en opschalen van hun groei naar een positieve maatschappelijke impact. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ECE allemaal doet? Bekijk dan hun website.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen