GEANNULEERD! Knives Out

Film Special
Datum
woensdag 8 dec 2021, 20:00 - 22:30
Type
Algemeen
Gesproken taal
English
Locatie

Aula, Erasmus Building campus Woudestein

Koop tickets! Voeg toe aan agenda

Let op! In verband met de nieuwe coronamaatregelen wordt dit evenement verplaatst. Hou onze agenda en social media in de gaten voor updates. Als je tickets gekocht hebt, storten wij het bedrag terug. Hierover heb je een email ontvangen.

Samen met ESN-Rotterdam, nodigen we je uit voor onze maandelijkse filmavond op de campus. Deze keer de fantastische whodunnit Knives Out met een absolute topcast.

Haal je notitieboekje maar tevoorschijn voor dit spelletje Cluedo. Was het de verpleegster of toch de schoonzoon? De lol spat er vanaf bij de topcast die zich voor deze film verzameld heeft.

Over de film:
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Regie: Rian Johnson
Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Don Johnson, Toni Colette e.v.a.
Jaar: 2019
Lengte: 130 minuten 
Voertaal: Engels als ook Engels ondertiteld

NB: Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn de vertoningen alleen toegankelijk met de CoronaCheck app of op vertoon van een vaccinatiebewijs.

Knives Out (2019) - Trailer

Meer informatie

Datum: woensdag 8 december 2021
Tijd: 20.00-22.00 uur Inloop: 19.30u
Locatie: Aula, Erasmus Gebouw campus Woudestein
Toegang: € 4,-
NB: Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn de vertoningen alleen toegankelijk met de CoronaCheck app of op vertoon van een vaccinatiebewijs.

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met ESN Rotterdam. 

Gerelateerde links
Meer evenementen van Studium Generale

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen