GEANNULEERD! Ligconcert: Einaudi, Yiruma & Tiersen

Datum
maandag 29 nov 2021, 19:00 - 22:15
Type
Voorstelling
Locatie

Erasmus Paviljoen

Koop tickets! Voeg toe aan agenda

Let op! In verband met de nieuwe coronamaatregelen wordt dit evenement verplaatst. Hou onze agenda en social media in de gaten voor updates. Als je tickets gekocht hebt, storten wij het bedrag terug. Hierover heb je een email ontvangen.

Ervaar op een unieke manier de prachtige muziek van Einaudi, Yiruma en Tiersen, liggend rond een vleugel bespeeld door Jeroen van Veen. Op deze manier ervaar je de muziek op een hele andere manier dan zittend en kijkend op een stoeltje. En in slaap vallen mag gewoon!

Jeroen van Veen speelt een programma met de meest bekendste en/of nieuwste werken van de componisten Ludovico Einaudi, Yann Tiersen, Yiruma en Ryuichi Sakamoto. Een unieke ervaring die je een keer meegemaakt moet hebben. Vorige concerten waren stijf uitverkocht dus wacht niet te lang met het kopen van je tickets.

Let op! Dit is een ligconcert, dus neem zelf een matrasje, matje of zitzak mee.

Er zijn deze avond twee concerten. De ene start om 19.00u en er is nog een concert om 21.00u. dus let goed op voor welk concert je een kaartje koopt.

Meer informatie

Datum: maandag 29 november 2021
Tijd 1: 19.00 – 20.15 uur Inloop: 18.30u
Tijd 2: 21.00 – 22.15 uur Inloop: 20.45u
Locatie: Erasmus Paviljoen

Toegang:  
EUR- Studenten € 6,-
EUR-medewerkers: € 11,-
Overige bezoekers: € 35,-

NB: Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn de concerten alleen toegankelijk met de CoronaCheck app of op vertoon van een vaccinatiebewijs.

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met Jeroen van Veen. Jeroen van Veen heeft meer dan honderdzestig cd’s opgenomen in binnen- en buitenland, in onder meer de Abbey Road Studio te Londen. Deze sterpianist heeft niet alleen alle pianowerken van Simeon ten Holt en Einaudi op de plaat gezet, ook nam hij alles op van Philip Glass, Yiruma, Michael Nyman, JacobTV, Yann Tiersen, Friedrich Nietzsche, Preisner en Arvo Pärt.

Gerelateerde links
Meer evenementen van Studium Generale

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen