Gratis roei-clinics van Skadi tijdens de Wereldhavendagen

Begindatum

zaterdag 8 sep 2018, 09:00

Einddatum

zaterdag 8 sep 2018, 18:00

Locatie
Kade van de Maas, Rijnhaven
Foto: FotoCo Skadi
Fotoco Skadi

Ervaar welke sportieve uitdaging de roeisport jou kan bieden tijdens de Wereldhavendagen! Op zondag 9 september biedt roeivereniging Skadi gratis roei-clinics aan. 

Zaterdag 8 september kun je tijdens de Wereldhavendagen de Harbour Sprints vanaf het water meemaken. Maar je kunt de riemen ook zelf te hand nemen. Als onderdeel van de Wereldhavendagen staat deze dag namelijk in het teken van kennismaking met de roeisport. Aan de hand van ergometer clinics en coastal rowing clinics die op de dag zelf aan de kant worden verzorgd door roeivereniging Skadi, kun je ervaren welke sportieve uitdaging de roeisport je kan bieden. Op zondag 9 september vinden de coastal rowing wedstrijden plaats om het Noordereiland.

Wil je niet zelf roeien, dan is het ook mogelijk om als supporter onder het genot van een hapje en een drankje van de wedstrijd te genieten. De tribune biedt de mogelijkheid om de wedstrijd goed te kunnen volgen.

Meer informatie

Lustrum

Dit jaar vieren we het 21ste lustrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als thema 'Science meets city'. Tijdens dit lustrumjaar vinden er vele evenementen plaats, waarbij onderzoekers, stadsbewoners en Rotterdamse organisaties elkaar zullen ontmoeten.