Greg Shapiro: Leaving Trumpland 2.0

Comedy
Datum
dinsdag 10 sep 2024, 20:00 - 21:30
Type
Voorstelling
Gesproken taal
Engels
Locatie

Erasmus Paviljoen

Koop je tickets! Voeg toe aan agenda

Donald Trump is terug! En als Donald terug is, dan weet je het, dan is ook de stem terug van de Netherlands Second-video van tv-programma Zondag met Lubach: Greg Shapiro. Shapiro komt ons redden. Met zijn theatershow Leaving Trumpland 2.0 helpt hij ons om de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 te overleven. Deze avond is een van de laatste try-outs, dus kom Greg vooral helpen om de show op zijn best te krijgen.

Denk je nu: hé, dat komt me bekend voor!

Dat klopt. Vier jaar geleden was hij ook al zo behulpzaam met zijn verkiezingsspecial Leaving Trumpland (2020) en het jaar ervoor met The Madness of King Donald (2019).

De naam Leaving Trumpland is nog steeds toepasselijk, want als Trump verliest, laten we Trumpland voorgoed achter ons. Maar wat als hij wint? Zal Shapiro dan ooit nog kunnen terugkeren naar zijn geboorteland? Steeds weer krijgt Shapiro de vraag: “Maar wil je dan niet dat Trump weer president wordt?” Zijn antwoord daarop is hetzelfde als Mark Rutte ooit in het Witte Huis zei: “Haha! No!”

Leaving Trumpland 2.0 is een mix van stand up en cabaret, met een op Trump geïnspireerde improvisatie als afsluiter.

Over Greg

Greg Shapiro was betrokken bij de oprichting van Boom Chicago in Amsterdam. Hij was presentator van Comedy Central News op Comedy Central Nederland en verscheen op BNR, BNN-VARA, VPRO en het Duitse ZDF. En ja, hij is ook bekend als de stem van Trump in de Netherlands Second-video van Zondag met Lubach. Als auteur schreef hij onder andere How to be Dutch: the Quiz en The American Netherlander: 25 Years of Expat Tales.

Leaving Trumpland 2.0 is Engels gesproken, met een klein beetje Nederlands. 

America First - The Netherlands Second

Meer informatie

Datum: Dinsdag 10 september
Tijd: 20.00-21.30 uur
Locatie: Theater Erasmus Paviljoen
Voertaal: Leaving Trumpland 2.0 is Engels gesproken, met een klein beetje Nederlands. 

Ticket informatie 
Studenten: € 5 
Medewerkers: € 7.50
Overig: € 12.50

Georganiseerd door Studium Generale i.s.m. Greg Shapiro

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen