Leeskabinet-boekclub leest Jamal Ouariachi's 'Een honger'

dinsdag, 17 nov 2020, 19:00

Einddatum

dinsdag, 17 nov 2020, 20:30

Studente Aurélie Lindeboom krijgt de schrik van haar leven als haar geliefde volkomen onverwacht gearresteerd wordt. Hij, de bekende ontwikkelingswerker Alexander Laszlo, zou een van zijn Ethiopische adoptiekinderen hebben misbruikt. Heeft Aurélie werkelijk meer dan een jaar het bed gedeeld met een man die, zonder dat zij het wist, pedofiele voorkeuren had? Bijna tien jaar later is ze moeder van een jonge dochter en werkzaam als journaliste. Dan benadert Laszlo haar opnieuw, met een voorstel dat ingrijpende gevolgen zal hebben.

Deze boekbespreking in kleine kring zal plaatshebben op dinsdag 17 november aanstaande in een vergaderzaal op de campus, van 19.00 tot 20.30. Inleiding en begeleiding worden verzorgd door Berrie Vugts en Elsbeth van der Ploeg. Meld u aan via leeskabinet@eur.nl en vermeld 'Een honger'. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen.