Studieswitch

donderdag 14 jan 2021, 13:00

Gesproken taal
Dutch

Gun jezelf drie uur de tijd om in deze workshop uit te zoeken of je op de juiste plek zit of dat je een nieuwe studie (bachelor/master) wilt kiezen. De uitkomst kan zijn dat je toch in je huidige studierichting doorgaat of je wordt begeleid bij het maken van een nieuwe keuze. In de workshop leer je hoe je het keuzeproces aanpakt en ga je gericht aan de slag met je keuzevraag.

In de workshop leer je hoe je het keuzeproces aanpakt en ga je gericht aan de slag met je keuzevraag. Je krijgt een beter beeld van jezelf, je interesses en je mogelijkheden (o.a. door middel van een professionele Beroeps- en Studiekeuzetest). De verworven inzichten leer je vertalen naar concrete studies of studierichtingen. Ook krijg je handige instrumenten aangereikt om een (nieuwe) keuze te maken.

• Kiezen: hoe doe je dat? In welke van de 6 fases van het keuzeproces zit jij?
• Wat zijn jouw valkuilen?
• Hoe maak jij keuzes?
• Wat zijn jouw kwaliteiten, interesses en ideale toekomst? Deze ontdek je aan de hand van een interessetest en zelfanalyse oefeningen
• Je vertaalt de vergaarde kennis over je zelf naar concrete studies of studierichtingen
• Ten slotte maak je een actieplan: wat heb je nu nog te doen om tot een definitieve studiekeuze te komen?

LET OP! BELANGRIJK!
Als gevolg van de getroffen maatregelen rondom het coronavirus geeft Career Services haar workshops via ZOOM.
Wanneer je je hebt opgegeven, ontvang je voorafgaand aan e workshop een e-mail met de link naar de ZOOM meeting.

Klik onder de agenda op de tijd om je aan te melden. Zie je geen tijd? Dan is de workshop vol.

Aantal deelnemers: max 12
Trainer: Simone Keijsers