Transferable skills (NL)

ONLINE Transferable skills (NL)

Studentbegeleiding
Begindatum

maandag, 27 jul 2020, 13:30

Einddatum

maandag, 27 jul 2020, 16:30

Gesproken taal
Dutch

Vaardigheden als creativiteit, samenwerken, je probleemoplossend vermogen, kritisch kunnen denken en effectief kunnen communiceren zijn vaardigheden die door bedrijven universeel worden gezocht. Deze vormen vaak belangrijke factoren in sollicitatiegesprekken.

Hoe staat het met jouw vaardigheden, heb jij ze goed in beeld? In deze workshop ga je op de eerste plaats op zoek naar je vaardigheden (en dat zijn er misschien wel meer dan je denkt!). We gaan met behulp van je CV hiermee aan de slag. Op de tweede plaats krijg je handvatten aangereikt hoe je ze verder kunt ontwikkelen om ze future proof te maken.

Aan de orde komen de volgende onderdelen:
• De veranderende arbeidsmarkt
• 21 eeuwse vaardigheden, transferable skills, hard en soft skills
• 2 oefeningen om je vaardigheden te ontdekken
• Handvatten, tips hoe deze vaardigheden te ontwikkelen

LET OP! BELANGRIJK!

Als gevolg van de getroffen maatregelen rondom het Coronavirus is het niet langer mogelijk workshop op de campus te organiseren. Daarom geeft Career Services haar workshops de komende periode via ZOOM. Wanneer je je hebt opgegeven voor een workshop, ontvang je een e-mail met meer informatie en de link naar de juiste sessie.

Waar: Woudestein
Aantal deelnemers: max 12
Trainer:Laura de Reus , Loopbaanadviseur
Kosten: geen