Open Air Cinema: Everything Everywhere All At Once

Kijk een film bij de vijver!
Datum
dinsdag 20 sep 2022, 19:45 - 22:30
Type
Algemeen
Gesproken taal
English
Locatie

Pond by the Erasmus Paviljoen

Koop tickets! Voeg toe aan agenda

Om de start van het seizoen feestelijk te openen, organiseren we (Studium Generale & ESN Rotterdam) weer onze inmiddels beroemde Open Air Cinema met de film Everything Everywhere All At Once!

Eén keer per decennium komt er een film langs die – zoals de titel al suggereert – aanvoelt alsof die alles in zich heeft: visuele flair, emotionele gelaagdheid, bizarre humor, fantastische actie en uitmuntend acteerwerk. Vergeet het multiversum van Dr. Strange en de wereld van The Matrix, deze film doet het allemaal slimmer en komischer en laat je van begin tot eind in spanning.

Wij verzorgen kussens en dekentjes zolang de voorraad strekt. We verwachten dat het fris zal zijn in de avond, dus zorg dat je je warm aankleedt! Voor drankjes en snacks kun je terecht in het Erasmus Paviljoen. Bij slecht weer wijken we uit naar de aula.

Over de film:
Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Ter info: deze film bevat beelden met langdurige flitsende lichteffecten die invloed zouden kunnen hebben op mensen met lichtgevoelige epilepsie of een andere vorm van fotosensitiviteit

Regie: Dan Kwan, Daniel Scheinert
Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr.
Speelduur: 140 minuten
Land: VS
Taal: Engels, Mandarijn, Kantonees
Ondertiteling: Engels

Everything Everywhere All At Once | Official Trailer

Meer informatie

Datum: dinsdag 20 september 2022
Tijd: 19.45-22.30 uur (Inloop: 19.15u)
Locatie: Vijver naast het Erasmus Paviljoen
Toegang: €5

Georganiseerd door Studium Generale en ESN Rotterdam in samenwerking met Outdoor Cinema
 

Gerelateerde links
Meer evenementen van Studium Generale

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen