Promotie C.J. (Kars) Compagne

Promotor

Prof. dr. A. van der Lugt

Promotor

Prof. dr. D.W.J. Dippel

Co-promotor

Dr. A.C.G.M. van Es

Datum
woensdag 16 dec 2020, 13:30 - 15:00
Type
Promotie
Gesproken taal
Dutch
Ruimte
Professor Andries Querido zaal
Gebouw
Onderwijscentrum
Locatie
Erasmus MC
Voeg toe aan agenda

Op woensdag 16 december 2020 verdedigt C.J. Compagne zijn proefschrift, getiteld: ‘Imaging and Endovascular Treatment of Patients with Acute Ischemic Stroke’.

In het eerste deel van dit proefschrift hebben we ons gericht op de onderliggende oorzaken van ischemische beroerte bij patiënten met een proximale intracraniële occlusie. In het tweede deel van dit proefschrift hebben we ons gericht op de uitkomst en veiligheid van endovasculaire behandeling in een drietal subgroepen: patiënten met distaal gelegen trombi, patiënten met een extracraniële carotisdissectie en patiënten met intracraniële atherosclerotische vaatziekte. In het derde deel van dit proefschrift hebben we geëvalueerd of infarctvolume op follow-up non-contrast-CT (NCCT) kan worden gebruikt als een vroege surrogaat marker voor klinische uitkomst door het uitvoeren van een mediatie analyse.

De promoties vinden, in verband met het coronavirus, niet op de gebruikelijke wijze publiekelijk plaats in de Senaatszaal of de Professor Andries Queridozaal. De kandidaten zullen hun proefschrift in een klein gezelschap of online verdedigen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen