Promotie D.A. (Diederik) van der Kooij

Op vrijdag 6 december 2019 verdedigt D.A. van der Kooij zijn proefschrift, getiteld: ‘Relativiteit, causaliteit en toerekening van schade. Een onderzoek naar de grenzen van contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid’.
Promotor
Faculteit
Erasmus School of Law
Co-promotor
Begindatum

vrijdag, 6 dec 2019, 11:30

Einddatum

vrijdag, 6 dec 2019, 13:00

Ruimte
Senaatszaal
Gebouw
Erasmus Building
Campus Woudestein

De openbare verdediging zal plaatsvinden in de Senaatszaal, 1e verdieping Erasmus Building, Campus Woudestein.

De ceremonie zal exact om 11.30 uur beginnen.

Gezien het plechtige karakter van de bijeenkomst adviseren wij om kinderen onder de 6 jaar niet naar het eerste gedeelte van de ceremonie mee te nemen.