SHE LEADS Annual Event 2023

Een groep jonge vrouwen zit naar een presentatie te kijken.
Datum
vrijdag 10 nov 2023, 13:00 - 18:30
Type
Congres
Gesproken taal
English
Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Ticket informatie

Je kunt je kaartje voor het SHE LEADS Annual Event hier kopen.

Voeg toe aan agenda
Groep vrouwen aan het klappen en lachen

Het SHE LEADS-initiatief stimuleert vrouwelijk* ondernemerschap door de nieuwste onderzoeksinzichten rond het thema divers ondernemerschap bloot te leggen en door mogelijkheden te creëren om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Dit jaar vindt het SHE LEADS Annual Event 2023 plaats onder het thema "Bridging the Gender Gap: Empowering entrepreneurial changemakers for a better tomorrow" op 10 november in het Erasmus Centre for Entrepreneurship. We nodigen studenten, (aspirant) ondernemers, ecosysteem partners, onderwijspersoneel en andere geïnteresseerden uit voor een inspirerende middag.

Kom naar inzichtelijke speeches, paneldiscussies, activerende workshops en ruimte om met elkaar in contact te komen. Er zal een thematische focus zijn op diversiteit, gelijkheid en inclusie in ondernemerschap en de kracht van diverse ondernemers in het creëren van positieve impact als sociale ondernemers.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 10 november! Er is een beperkte capaciteit, dus zorg ervoor dat je snel je tickets claimt. Je vindt de link naar de Eventbrite ticketpagina hieronder.

*Daaronder valt iedereen die soms of meestal vrouw is, non-binair is of anderszins negatieve gevolgen ondervindt van genderongelijkheid.

 

Meer informatie

SHE LEADS Award nominaties kunnen tot 30 september worden ingediend door hier te klikken, meer informatie over de criteria vind je hier.

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen